BUJASHAKA SuomiSpecial! 12.3.2010 @ Kotka

16 posts, 1 page, 7,454 views

Bujashaka

Posts: 34

#1 • • Edited Bujashaka
BUJASHAKA
SuomiSpecial Ilta!


Ravintola Kairo
12.3.2010
21:00 – 04:00
Liput 8€
K-18

Ennakkoliput POMP Divarista!
(Pomp sijaitsee Populuksen vieressä, Kotkankadulla, vanhan sokoskorttelin ja Euromarketin risteyksessä.)

Äänentoisto : HAD Audio
Valotekniikka : AK Sound and Music Service
Valosuunnittelu ja toteutus : Silto Lights
Erikoistehosteet : Pyroman
Valokuvaus : Sessions2

[img]www.bujashaka.net/bio/maria_pien.jpg[/img]

Maria Gasolina

Vihdoin Kotkassa!

Maria Gasolina on helsinkiläinen brassi-afrobeat-skahumppa-orkesteri, joka esittää suomeksi laulettuna tanssittavaa rytmimusiikkia maailmalta. Kaksi vuotta sitten yhtyeeltä ilmestyi riemukas esikoisalbumi “Se jokin”, keräten runsasta radiosoittoa ja positiivista huomiota pääkaupunkiseudun medioissa.

Toinen pitkäsoitto, “Mä olen sun” (2008) esittelee edellisen levyn tapaan brasilialaisia pop-klassikoita suomeksi. Levyltä lohkaistiin myös seiskatuumainen vinyylisingle “Kaipuusamba”.

2001 perustetun Maria Gasolinan ohjelmisto on pääasiassa brasilialaista musiikkia, mutta esimerkiksi myös Lily Allenin, Molokon, Blondien, Manu Chãon ja Femi Kutin musiikkia on versioitu suomeksi. Yhtyeen livekeikkojen tavaramerkiksi on vakiintunut niveliäliikuttava rytmiralli jonka orgaanista kutsua on vaikea vastustaa.

("Maria Gasolina" on brasilialaista slangia, ja tarkoittaa tyttöjä, jotka deittaa vaan autoilijoita. )


[img]www.bujashaka.net/bio/plauge_pien.jpg[/img]

Plauge

Plauge on ryhmä tamperelaisia dj:tä, jotka pitävät hyvästä musiikista ja hyvistä bileistä. Plauge on kahdeksan vuoden ajan vienyt eteenpäin paikallista klubiskeneä eteenpäin, monipuolisella tavallaan. Crossover on kuvaavin sana Plaugen toiminnalle. Haasteena on saada undergroundia valtavirtaan ja päinvastoin, ikään kuin myydä jääkaappeja eskimoille. Mikä tahansa musiikkityyli 12-henkiselle ryhmälle ei ole tuntematon - On turha puhua genreistä, kun puhutaan Plaugesta. Hyvät bileet syntyvät joka kerta juuri sen hetken tunnelmasta. 

Off The Hook-klubi on Plaugen suosituin klubi-ilta, joka voittti parhaan klubin palkinnon Funk Awards 2008 -gaalassa. Off The Hook on enemmän rock-konsertti, kuin perinteinen klubi-ilta. Plaugen dj:t saavat aina ihmiset pitämään helvetin hauskaa pitämällä itse helvetin hauskaa.  Off The Hookin tiimoilta Plaugen dj:t ovat kiertäneet ympäri Suomea, mm. viime kesän RMJ-festivaaleilla, jossa yksi lava oli kokonaisen päivän "Off The Hook". 

Plaugen dj:t ovat innoissaan tulossa Kotkaan näyttämään Tamperelaisen juhlimisen mallia (mistä taitaa Rico Tubbsin vierailun jälkeen olla kotkalaisilla ihan hyvä käry...) - ja myös erittäin innoissaan illan muusta musiikkiannista, johon he aikovat myös vastata omalla tavallaan. 

[img]www.bujashaka.net/bio/mekaanikko_pien.jpg[/img]

Mekaanikko ja Tipa Hiihtopipo

Tipa Hiihtopipo on pitkän linjan levykeräilijä ja vanhan rytmimusiikin ystävä, joka on tuttu myös Bassoradion sunnuntai-illan rytmimusiikkiin keskittyneestä Hiihtopipo & Kavallus show'sta. Vanhan ulkomaisen funkin, jazzin ja soulin ohella Tipan levyhyllystä löytyy myös kattava kokoelma vanhaa suomalaista jazzia, groovea ja iskelmää.

Bassoradion Rytmisektori-ohjelman vetäjänäkin tunnettu Mekaanikko on kuuluisa monipuolisesta selektiostaan joka ulottuu Berliini-teknosta Suomi-iskelmään. Juhannustanssit-miksaussarja on tehnyt 30-60-luvun suomalaista tanssimusiikkia tutuksi nuoremmallekin sukupolvelle ja We Love Helsinki -tanssien vakiovieraana Mekaanikko on ollut mukana käynnistämässä vanhan iskelmän uutta nousua.


[img]www.bujashaka.net/bio/arttu_timo_pien.jpg[/img]

Artelmis ja Timbuktor

Artelmis (Arttu Tuominiemi) ja Timbuktor (Timo Alho) aloittivat levyjen soittamisen Kotkan Hovinsaaren ghetossa sijainneen (sittemmin liekkeihin leimahtaneen) Ravintola Heinähatun kellarissa. Panasonicin muovisella vinyylisoittimella, kannettavalla cd-soittimella ja Thomannilta tilatulla 50€:n mikserillä, he tuuttasivat ulos aktiivikaiuttimista uusimpia rytmejä ja päräyttävimpiä klubibängereitä.

Tekniikka on parantunut, mutta asenne on pysynyt samana. Artelmis ja Timbuktor ovat sittemmin hoitaneet tiskijukkien virkaa mm. Asan lämppärinä, Puikon lopettajaisissa ja monissa klubi-illoissa. He olivat myös vuosituhannen alussa, erinäisissä kyseenalaisissa paikoissa, vaikuttaneen Subsidiary-klubin kantavia voimia.

Bujashaka SuomiSpecial -illassa Artelmis ja Timbuktor soittavat erikoissetin Love-Recordsin tuotantoa. 

Yhteistyössä:

www.kotkanleffat.fi
www.kirjapaino.org
www.newex.fi
www.pyro.fi
www.funkyjungle.com

[img]www.bujashaka.net/teasers/bujashaka_statement_PIEN2.jpg[/img]

--
9.4.2011. SuomiSpezial V2.0. /w Liljan Loisto, Milla Lehto, Orion, Pekko Haimi yms.

Spacehouse

Posts: 174

#3 • • Spacehouse Combination of Different Visions
Spacehouse allekirjoittaa statementin.

--
Spacehouse

Caro²

Posts: 5,301

#4 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
Joko siis tässä tapahtumassa kuulemma runonlausuntaa?
Bujashaka

Posts: 34

#5 • • Bujashaka
Oletteko puhuneet utopiaa?

Bujashakalaiset! Nyt on aika vääntää rajut sambat täällä Pohjolassa! Uusi ärsyttävä sukupolvi, kutsumme teitä! Hetki on koittanut, nouse televisiostasi ihminen, bujalainen! Maanalainen liike kasvaa tarpeesta bilettää villisti! Bujashakan Suomi-Special ilta kutsuu teitä!

Huomenna on se päivä kun tapahtumatiedot tulevat julki. Teemme valtauksen Kotkan pienimpään divariin Pomp:iin. Tulkaa selaamaan vinyylejä ja kuuntelemaan musaa ja ostamaan ennakkolippuja tapahtumaan. Pomp sijaitsee ravintola Populuksen vieressä Kotkankadulla vanhan Sokoskorttelin ja Euromarketin risteyksessä. Musaa alkaa raikamaan ennen puoltapäivää ja fiiliksen mukaan jatketaan siitä!

With löööv,

Bujashaka

--
9.4.2011. SuomiSpezial V2.0. /w Liljan Loisto, Milla Lehto, Orion, Pekko Haimi yms.

Sampson

Posts: 634

#6 • • Sampson Bujashaka
SuomiSpecial illan infot julki!

--
It soul good, bros and hos
-Bujashaka

Bujashaka

Posts: 34

#7 • • Bujashaka
HUOMIO!

On Bujashakan Love-Records- aiheisen kilpailun aika!

//////////////////////////////////////////////////////////////
*******************************************************************

Kysymys kuulu: Mitä Love-Recordsin logo esittää?

[img]www.bujashaka.net/bio/loverecords.jpg[/img]

*******************************************************************
/////////////////.../////////////////////////////////////////////

Lähetä vastauksesi osoitteeseen [email protected]
Liitä vastaukseesi nimesi ja puhelinnumerosi.

_________________________________________________________________

Palkintona arvotaan vastaajien kesken 5 kpl Love- tuotepaketteja.

Lisäksi 3 parasta vastausta palkitaan yllätyspalkinnolla.

________________________________________

--
9.4.2011. SuomiSpezial V2.0. /w Liljan Loisto, Milla Lehto, Orion, Pekko Haimi yms.

Sampson

Posts: 634

#8 • • Sampson Bujashaka
Uusin Bujashaka mainosvideo nyt youtubessa sekä Kinopalatsissa ennen näytäntöjä. tsek it:

--
It soul good, bros and hos
-Bujashaka

milo

Posts: 860

#9 • • milo Plaugenaut
Nämähän ovatkin jo ylihuomenna ja Plaugen roadtrip on jo lähtökuopissa. Kohta mennään!

--
We are, ultimately, all alone, and I am incapable of expressing emotion in any way, shape or form apart from through the medium of mix tapes. -Adam First

milo

Posts: 860

#11 • • milo Plaugenaut

Replying to BUJASHAKA SuomiSpecial! 12.3.2010 @ Kotka:

Individual, 10.3.2010 20:19:
---
milo, 10.3.2010 20:01:
Nämähän ovatkin jo ylihuomenna ja Plaugen roadtrip on jo lähtökuopissa. Kohta mennään!

---

Tuleeks milo taas Kotkaan? Tervetuloa!



Tulee. Taas. Kiitos. Tällä kertaa edustamaan harrastekerhoa.

--
We are, ultimately, all alone, and I am incapable of expressing emotion in any way, shape or form apart from through the medium of mix tapes. -Adam First

Caro²

Posts: 5,301

#13 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
SESSIONS2

Suomi special?!

This event must have been the oddest events in my event-going history. First of all the evening begun with two blokes whos skills behind the decks was utterly horrible, and it got worse, they played the crappiest tunes I have propably ever heard (after the list hits of today). The tunes were mainly oldskool, I believe 70-80 stuff that I just couldn't recognise. But altho it really was crap, it REALLY suited this event as a beginning, and I am not joking or fuckin' with you. It was a perfect beginning for a Suomi Special. For me (as a old bar dj) it reflected the unbelievable crappy music taste Finnish people had back in the days. After the boys, it was Mekaanikkos turn. He played similar stuff, but much, much more in a professional way. The music was better, and it was selected better, mixed together better and it didn't have the same crappy edge than the blokes before him. Then there was a bunch of other stars which I didn't hear because I had to get some sleep before the morning at work. What I heard next morning, Maria Gasolina filled the floor and people had extra good time - but I wasn't there to make photographig memories about it. Well, here are the photos, try to enjoy :)

- Karo


CA2_0474-Edit.jpg
Individual

Posts: 10,942

#14 • • Individual HYPNO!
Helvetin hyvää soundia tuli kyllä heti kärkeen. Täytyy antaa rispektiä Artulle ja Timolle tuosta Love records-spessusta. Kyseessä on kuitenkin yksi merkittävimmistä suomalaista levy-yhtiöistä. Olihan se eka kolme tuntia tän kertaisessa Bujassa aika "mielisairasta" soundia klubiympäristöön, mutta se toimi. :) Meiksillä tietysti vanha iskelmä, suomijatsi, proge, sekä laululiike on sydäntä lähellä, että ehkä mä olen hieman jäävi arvostelemaan. Veikkaisin, että monella muulla kyseiset biisit aiheuttivat tasapainoilua sietokyvyn äärirajoilla. :D
Sampson

Posts: 634

#15 • • Sampson Bujashaka
Jooh, me ollaan tarkoituksella vähän järkytetty nuorisoa meidän bändi - musalinjauksilla. Nyt kun nuoriso on omaksunut jollain lailla meidän proggiksen omakseen ja tällä kertaa jopa ihan loppuunmyydyssä Kairossa niin musta on ollut hienoa antaa kosketuspintaa nuorisolle erilaiseen musiikkiin. Tammikuussa oli mahtava 3-henkinen menojazz poppoo ja tällä kertaa toi alkuillan Suomisoundi.

Tästä illasta jos muutaman sanasen raapustaisi. Ilta myöhästyi hieman koska Maria Gasolinan soundchekki kesti pidempään. Baaripuoli oli kuitenkin auki, mutta ei siellä kyllä ketään ollutkaan oikein ekaan tuntiin. Joskus yhdeltätoista sitten padot avautuivat.

Artelmiksen ja Timbuktorin Lovespecial setti oli kyllä nannaa korville ja sen jälkeen Mekaanikon juhannuslavatanssisetti oli suoraan plugilla yhdistetty mun sydämeen! Tipa Hiihtopipo jatkoi vähän menevämmällä kamalla ja jengi alko oikeest bilettämään vanhaa suomi-soundia.

Maria Gasolina oli kyllä illan ehdoton kohokohta! Se on kyllä livenä ihan mahtava ja varsinkin nyt kun jengiä oli ihan tuhottomasti, tanssilattia vaan pursus ihmisistä, jotka biletti huumassa! Marian lopettaessa jengi aika pitkälti häipyi mut Plaugen porukka ei ollu siitä moksiskaan. Kuvailisin kyllä niiden soundia Bujashakamaiseksi. Rohkeesti cross-genreä ja aivan hullua biletystä.

3 viikon päästä sitten padot aukee, I hope ainakin :D

--
It soul good, bros and hos
-Bujashaka